Nyheter

Blake Shelton vil motta stjerne nummer 2755 på Hollywood Walk Of Fame

today5 mai 2023 47

Bakgrunn
share close

Shelton vil bli anerkjent for sine “enestående prestasjoner i musikkindustrien.”

lake Shelton vil snart motta en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Country-superstjernen vil motta den 2755. stjernen på Walk of Fame i kategorien innspilling for sine “enestående prestasjoner i musikkindustrien.”

Tidligere denne måneden annonserte Walk of Fame-produsent Ana Martinez den spennende nyheten via en pressemelding.

“Blake Shelton er en av musikk- og TV-verdenens mest populære underholdere,” sa Martinez. ”Han holder The Voice- publikummet i sting med sine vittige småprater og han har fanget mange fans hjerter med sin sjelfulle countrystemme. Å tenke på at han begynte sin karriere i en alder av 17 er fantastisk. Vi er stolte over å ha ham med på Hollywood Walk of Fame.»

Innvielsen vil finne sted på 6212 Hollywood Boulevard foran Amoeba Music i Los Angeles, California fredag ​​12. mai

Han vil motta den prestisjetunge æren foran et stjernespekket publikum og tusenvis av fans, som vil delta både personlig og virtuelt. Blake Sheltons stjerneseremoni vil bli streamet live eksklusivt på walkoffame.com .

Etterfulgt av Kit Hoover vil stjerneseremonien inneholde to spesielle gjester, hans kone, Gwen Stefani, og hans mangeårige venn og The Voice- kohort, Carson Daly.

En av countrymusikkens største stjerner, Blake Shelton er en 10-gangers CMA Award-vinner og har dusinvis av andre priser, inkludert American Music Awards, ACM Awards, CMT Music Awards, People’s Choice Awards og mer.

28 nr.1 treff
I løpet av sin strålende karriere har Shelton tjent 28 singler som topper hitlistene og fått inn imponerende 11 milliarder globale strømmer. Til dags dato har Oklahoma-innfødte solgt mer enn 13 millioner album og 52 millioner singler.

Hans siste singel, «No Body», ble utgitt i 2022 og følger «Come Back as a Country Boy» fra hans Body Language-album fra 2021. Prosjektet inkluderte også «Happy Anywhere» med Stefani. Det platinaselgende sporet ble en umiddelbar fan-favoritt ved utgivelsen. Det var hans andre duett med Stefani, etter den fleruke nr. 1 «Nobody But You».

Stemmen
I tillegg til en vellykket musikalsk karriere, har Shelton også gjort seg bemerket på den lille skjermen og blitt et kjent navn takket være sin tid på The Voice .

Siden oppstarten av NBCs The Voice i 2011 har Shelton fungert som trener og veiledet ni mestere, inkludert Chloe Kohanski, Sundance Head, Craig Wayne Boyd, Danielle Bradbery, Cassadee Pope, Jermaine Paul, Todd Tilghman, Cam Anthony og Bryce Leatherwood .

Sesong 23 vil markere Sheltons siste sesong i det populære sangkonkurranseshowet.

Blake Shelton spiller også hovedrollen i og co-produserer et nytt kjendisspillshow, Barmageddon, som sendes på USA Network og nylig ble fornyet for en andre sesong, som for tiden blir filmet på Nashville-stedet til Sheltons populære bar, Ole Red.

I samarbeid med Ryman Hospitality har Blake Shelton åpnet flere Ole Red-lokasjoner i tillegg til Nashville-lokasjonen. Den første Ole Red åpnet i 2017 i hjembyen hans Tishomingo, Oklahoma. Ole Red-lokasjoner er nå åpne på Nashville Airport og Gatlinburg, så vel som i Orlando, Florida. De brøt også nylig på et nytt sted i Las Vegas.

En humanitær
Blake Shelton er også en filantrop og har bidratt til å samle inn millioner av dollar til barnesykehus, katastrofehjelpsorganisasjoner, matbanker og mer i hjemstaten Oklahoma og over hele landet.

Etter sin siste sesong på The Voice, håpet Shelton å nyte litt nedetid, men hans andre prosjekter, som Ole Red og Barmageddon, vil holde ham opptatt.

“Jeg trodde jeg skulle komme meg bort fra The Voice for å få mer fritid, men du får meg til å føle at jeg kanskje ikke gjør det,” sa han nylig.

Etter å ha avsluttet sin Back To The Honky Tonk-turné tidligere i år, håper Shelton å modellere sine kommende turnésteder etter de til hans musikalske helt, George Strait.

«George Strait er min helt på mange forskjellige nivåer, hvorav ett er hvor lite han turnerer. Og det er som om jeg vil gjøre alt som George Strait, sa han.

Foreløpig har «Austin»-sangeren bare en håndfull datoer på bok for resten av 2023. Han skal etter planen dukke opp på Barefoot Country Fest 16. juni samt en rekke andre festivaler ut året.

Skrevet av: admin

Rate it

0%