Nyheter

Garth Brooks og Trisha Yearwood satte bryllupskaken sin på Nashville Bar Menu

today9 mars 2024 2

Bakgrunn
share close

Garth Brooks og Trisha Yearwoods meny for deres nye Nashville-bar har en oppskrift som har en spesiell plass i deres hjerter.

Garth Brooks’ nye Nashville-bar, Friends In Low Places Bar & Honky Tonk , åpnet dørene 7. mars, noe som vekket begeistring blant fans som er ivrige etter å sjekke ut det siste stedet på Broadway. Sett til å bli et populært sted for Nashvilles sentrumsområde, inkluderer lokalet fire etasjer og dekker hele 54 715 kvadratmeter. Honky Tonk har også flere barer, scener, en butikk, takterrasse og et privat klubbområde.

Dette stedet er imidlertid mer enn bare en bar for Garth. Friends In Low Places Bar & Honky Tonk er fylt med meningsfulle innslag, spesielt i maten og drikken den tilbyr.

Trisha Yearwood, sanger, kokebokforfatter og Garth Brooks kone, har kuratert barens meny, tilført den med sørlige smaker og hedret familiens tradisjoner.

Blant menyens høydepunkter er “G&T bryllupskake”, en dessert med et personlig preg for Yearwood og Brooks. Denne søte godbiten har en rømmekake med dekorativ frosting, som kopierer oppskriften fra Garth og Trishas bryllupskake, som ble laget av Trishas mor, Gwen.

«Dette var min mors oppskrift. Det er en rømmekake med bare en dekorativ frosting, og det er et stykke historie for oss,» sa Yearwood på « Good Morning America » under barens åpning.

Trishas mor, som dessverre gikk bort i 2011, har vært en betydelig kilde til inspirasjon gjennom hele Trishas kulinariske reise, og har påvirket mange av hennes publiserte kokebøker.

En dokumentserie ‘Venner på lave steder’ er tilgjengelig nå

Som det nyeste tilskuddet til Nashvilles berømte Broadway-stripe, har Garth Brooks og Trisha Yearwood all grunn til å feire sin nye, luksuriøse bar. For å øke spenningen ved den store åpningen er lanseringen av en dokumentarserie som fanger reisen for å bringe denne honky-tonk-drømmen til live.

Samtidig med barens store åpning, er dokumentseriene med tittelen ” Friends In Low Places: Building the Oasis ” nå tilgjengelig på Amazon Prime Video. Seerne kan følge Garth Brooks og Trisha Yearwood mens de tar utfordringen med å skape den ultimate honkytonken i hjertet av Nashville, Tennessee.

Skrevet av: admin

Rate it

0%