Nyheter

Annie Bosko slipper en frisk låt Boots On

today13 oktober 2023 18

Bakgrunn
share close

Med en stemme som stråler som en solstråle i California, har Boskos countrymusikkreise sett henne reise verden rundt, utvikle seg og utforske med respekt fra både fans og helter. Men etter år med harde støt og kreativ formskifting, kommer Bosko nå hjem.

Noen ganger kan en kunstnerisk karriere ta deg så langt, du ender tilbake der du startet – og for Stone Country Records singer-songwriter Annie Bosko er det helt greit.

Med en stemme som stråler som en solstråle i California, har Boskos countrymusikkreise sett henne reise verden rundt, utvikle seg og utforske med respekt fra både fans og helter. Men etter år med harde støt og kreativ formskifting, kommer Bosko nå hjem. Hjem til platekontrakten hennes drømmer. Hjem til enkle countrysanger fortalt fra hjertet, like deler helbredelse og håp. Hun har kommet hjem til en lyd og tilnærming forankret dypt i den organiske twangen fra 90-tallets gylne æra – en lyd som inspirerer flere topplister i dag og å høre henne fortelle det, ikke et øyeblikk for tidlig.

“Når jeg hører på country akkurat nå, er det behov for mer musikk som høres country ut,” sier hun. “Jeg har gått gjennom jagende trendfasen. Jeg har gått gjennom å prøve å være kul, hvor det er så lett å glemme å være en ung jente som hører Shania Twain eller George Strait for første gang. Men nå lager jeg musikk for den jenta. Det føles som ekte countrymusikk – den typen som inspirerte meg til å komme til Nashville. Det er der hjertet mitt er nå.»

Kall det et gjennombrudd i hele sirkelen for en berømt stylist som alltid var på vippen – og alltid slo over vekten. En kalifornisk bondedatter med en arbeidsmoral å matche, Boskos første musikalske kjærlighet var legendariske crooners som Patsy Cline, og for sin egen personlige stil la hun til egenskaper som Twains styrkende energi, Straits robuste selvtillit, Dwight Yoakams nytradisjonelle, vestlige rockekant og det melodiske genialiteten til The Beatles.

Som tenåring gikk hun fra å snike seg inn i karaokebarer til å synge på lydsporet til Disneys The Little Mermaid 2, og på midten av 2000-tallet hadde hun kommet seg til Music City. Med intensjon om å skrive sin egen billett (og sanger), tilpasset hun seg så godt hun kunne for «bro-country»-tiden – men selv da lot hennes største suksess hennes tradisjonelle røtter vise seg. I 2015 ble en fottrampende hymne til kjæresteopprøret kalt «Crooked Halo» en hit på både SiriusXM og CMT, og med mandoliner og banjoer foran og i midten, har den nå samlet mer enn 3 millioner strømmer.

Bosko fortsatte med å skrive sanger spilt inn av Willie Nelson og Jessica Simpson, turnere sammen med Tim McGraw, Dierks Bentley og Blake Shelton, selge ut den berømte trubaduren og opptre på Grand Ole Opry og på Ryman Auditorium – den sagnomsuste Mother Church of Country Music. Hennes glatte, smidige stemme gjorde henne til en etterspurt studiomusiker, som spilte inn backing vokal for ikoner som Adele, Andrea Bocelli og Darius Rucker. Og gjennom det hele ble hun hyllet av smaksmakere som Rolling Stone Country som en artist å se på.

 

 

 

Skrevet av: admin

Rate it

0%