Fremhevet

Tanya Tucker spør “When The Rodeo Is Over (Where Does The Cowboy Go?)”

today7 mai 2023 72 6

Bakgrunn
share close

Oppfølgingen til den doble Grammy-vinnende «While I’m Livin» blir sluppet 2. juni på Fantasy Records.

Tanya Tucker har delt sin nye sang, “When the Rodeo is Over (Where Does the Cowboy Go?)” som den andre smakebiten for albumet hennes Sweet Western Sound , som kommer 2. juni på Fantasy Records. Fullengderen er produsert, som dens to ganger Grammy-vinnende forgjenger While I’m Livin”, av Brandi Carlile og Shooter Jennings.

Den to ganger Grammy-vinneren og den nye Country Music Hall of Fame-inducteen sier om sporet: «Jeg var i LA, kvelden før den første økten startet. Brandi sendte meg en sang og sa ‘Hvis du liker den, begynner vi med den. Jeg ga den til Craig [Dillingham, Tanyas kjæreste] å høre på. Han kommer tilbake om et øyeblikk, og jeg spurte ham: ‘likte du det?’ og han sier: Liker du det? Helvete, jeg skrev det!’ Han hadde aldri sagt det til meg, men Brandi gjorde det. Det er en av de sangene som bare blir med deg.»

Den nye sangen følger den nylige utgivelsen av «Kindness», som Music Row beskriver som «Tenksom og mektig … den levende legenden utstråler varig karisma i denne fantastiske, rørende forestillingen». Consequence bemerket: “Låten sentrerer virkelig Tuckers klassiske stemme når hun husker livet sitt med en følelse av hardt kjempet styrke.”

Som rapportert vil Tucker legge ut på Sweet Western Sound Tour denne sommeren, med et Texas Takeover-sett med datoer, i Lubbock’s Buddy Holly Hall, John T. Floore’s Country Store i Helotes, to netter på Heights Theatre i Houston, og Billy Bob’s. i Fort Worth.

Hennes neste date er på Golden Nugget Casino i Biloxi, MS neste fredag ​​(12) og reiseruten inkluderer også et to-netters engasjement på Nashvilles store Ryman Auditorium 3. og 4. juni. 8. juni vil Tucker være på CMA Fest, kl. Close Up Stage, for en direkteopptak av Amazon Musics Country Heat Weekly- podcast.

Skrevet av: admin

Rate it

0%