ACM Awards

Luke Combs slutter seg til Ed Sheeran for overraskelsesduett

today12 mai 2023 58

Bakgrunn
share close

Det sjokkerende øyeblikket fant sted under ACM Awards 2023.

Ed Sheeran og Luke Combs overrasket seerne med en spesiell duett ved ACM Awards 2023 torsdag (11. mai).

Sammen leverte paret en forestilling av Sheerans «Life Goes On» på Ford Centers The Star i Frisco, Texas. I det sjokkerende øyeblikket gjorde Sheeran sin nye sang til en duett med Combs.

“To tell me how, how my life goes on with you gone? / I suppose I’ll sink like a stone / If you leave me now, oh, the storms will roll / Easy come, hard go, then life goes on,” sang de på melodiens refreng.

Etter deres uventede opptreden, gikk Garth Brooks tilbake på scenen for å spørre Sheeran og Combs om vennskapet deres.

«Jeg hørte Lukes musikk gjennom en venn, så la jeg ut noe på nettet og vi tok kontakt. Vi har akkurat vært venner i omtrent 5 år nå, det har vært flott,” forklarte Sheeran med et stort smil om munnen.

Ed Sheeran og Luke Combs ved 58th Academy of Country Music Awards fra Ford Center på The Star 11. mai 2023 i Frisco, Texas; Foto av Sebron Snyder for PMC
Ed Sheeran og Luke Combs ved 58th Academy of Country Music Awards fra Ford Center på The Star 11. mai 2023 i Frisco, Texas; Foto av Sebron Snyder for PMC

Ed Sheeran og Luke Combs slo seg tidligere sammen på O2 Arena for å fremføre en duett av “Dive”, en låt skrevet av Sheeran sammen med Benny Blanco og Julia Michaels.

Combs dekker ofte Sheerans “Dive” under hans egne konserter, som blir møtt med stor mottakelse av fansen. Etter at han begynte å fremføre sangen live, ga han ut coveret som en Spotify Originals Exclusive .

“Life Goes On” er kun skrevet av Ed Sheeran, og dukker opp på Sheerans femte studioalbum, som kom 5. mai. Melodien fungerer som en hyllest til hans avdøde venn, Jamal Edwards.

«Jeg bodde egentlig på soverommet hans. Moren hans trodde vi hadde et forhold,” forklarte Sheeran om melodien i sin siste dokumentar, The Sum Of It All . «Jamal døde om morgenen. Jeg var hjemme hos moren hans midt på dagen. Det er karibisk kultur, du drar til familiens hjem i ni dager og ni netter. Den niende kvelden arrangerer de en stor fest. Sorg gjør øyeblikkelig slutt på ungdommen din. Begravelsen var omtrent 30 personer, men han kjenner omtrent 10 000 mennesker.»

Den 32 år gamle hitmakeren fortsatte: “Min beste venn Jamal, en bror for meg, døde plutselig og jeg fant meg selv stå i retten og forsvare min integritet og karriere som låtskriver,” husket han.

«Jeg gikk i spiral gjennom frykt, depresjon og angst. Jeg følte at jeg druknet, hodet under overflaten, så opp, men klarte ikke å bryte gjennom etter luft.»

– (Subtract) er et album med fortvilelse, sorg og håp, og alle sangene på prosjektet ble skrevet etter å ha jobbet gjennom en veldig vanskelig periode i livet hans.

Sheeran delte også at dette er et av hans mest sårbare album til dags dato lyrisk.

«For første gang prøver jeg ikke å lage et album folk vil like, jeg legger bare ut noe som er ærlig og sant i forhold til der jeg er i mitt voksne liv. Dette er siste februars dagboknotering og min måte å få mening ut av det på. Dette er Subtract, sa han.

Ed Sheeran ved 58th Academy of Country Music Awards fra Ford Center på The Star 11. mai 2023 i Frisco, Texas; Foto av Michael Buckner for PMC
Ed Sheeran ved 58th Academy of Country Music Awards fra Ford Center på The Star 11. mai 2023 i Frisco, Texas; Foto av Michael Buckner for PMC

Produsert av Aaron Dessner, har prosjektet 14 spor, inkludert hans nåværende singel “Boat” og fan-favorittlåtene “Curtains”, “Dusty”, “End Of Youth”, “Salt Water” og mer.

– (Subtrahere) avslutter sin matematiske album-æra og følger + (Pluss), x (Multiply), ÷ (Divide) og = (Lik).

I tillegg er Ed Sheeran for tiden i gang med sin massive nordamerikanske stadionturné, kjent som «+ – = ÷ x Tour» aka «The Mathematics Tour».

Trekningen startet i Arlington, Texas på AT&T Stadium 6. mai og er satt til å gå til 23. september, hvor The Mathematics Tour avsluttes i Inglewood, CA på SoFi Stadium.

Spesielle gjester Khalid (6. mai – 2. september), Russ (9. – 23. september), Dylan, Rosa Linn, Cat Burns og Maisie Peters vil dukke opp på utvalgte datoer for turen.

I mellomtiden er Luke Combs for tiden midt i sin verdensturné i 2023, som startet 25. mars på AT&T Stadium i Arlington, Texas og går til og med 19. oktober når den skal avsluttes i London, England på The O2 Arena.

Skrevet av: admin

Rate it

0%