Musikk

Cole Swindell forlovet med Courtney Little

today10 mai 2023 30

Bakgrunn
share close

Cole Swindell og hans mangeårige kjæreste, Courtney Little, er forlovet! Superstjernen annonserte forlovelsen på Instagram mandag morgen…

Superstjernen annonserte forlovelsen på Instagram mandag morgen (8. mai). Innlegget hans inkluderte søte øyeblikksbilder fra forlovelsen deres, da han innrømmet: «Kunne fortsatt ikke fortelle deg alt jeg sa ned på ett kne… Alt jeg vet er at hun sa «JA»! 💍

Sangeren/låtskriveren la til: “Vi er så spente!”

Little delte også nyhetene på sosiale medier.

“Våknet opp som fremtidige fru Swindell 💍 Jeg har aldri vært så glad,” fortalte hun søtt. “Jeg kan ikke tro at vi er FORLOVET!!!!! 🥹”

Forlovelsesringen har en stor enslig diamant fra Ballantyne Jewellers.

Courtney Little, medeieren av The Little Sisters Boutique , er en tidligere NBA-danser og 2017 Miss Teen North Carolina.

Swindell har vært sammen med Little en god stund nå, og hun ser kanskje kjent ut for fansen da hun dukket opp i musikkvideoen hans til «Some Habits», som ble utgitt høsten 2021.

Georgia-innfødte åpnet tidligere opp om forholdet deres og avslørte hvordan de møttes under et intervju på The Bobby Bones Show .

– Vi møttes faktisk for flere år siden. Du vet, jeg er en stor NASCAR-fan og hun jobber med Monster, og du vet at vi bare møttes og utvekslet numre og holdt kontakten gjennom årene, men det var aldri noe bare slags venner, så henne tilfeldig her og der , men videoen endret liksom alt,» delte Swindell den gang.

Han forklarte senere at det var han som faktisk castet henne i klippet, og at videoopptaket teknisk sett var deres første date.

«Hun bor i Charlotte, og vi var i ferd med å spille inn videoen til «Some Habits». Jeg sendte tekstmeldinger til teamet mitt, og jeg sa: “Hei, burde jeg ikke se listen over folk vi velger fra for å være med i denne videoen?” Swindell fortalte Kelleigh Bannen på Today’s Country Radio med Kelleigh Bannen på Apple Music Country .

«Jeg tenker på henne. Jeg er sånn: ‘Hun liker kanskje ikke det. La oss finne ut av dette. Denne sangen betyr mye for meg.’ Jeg følte det sånn for henne da, og jeg spurte henne, jeg sa: ‘Hei, vil du være villig til å komme til Nashville og kanskje være med i videoen? Det blir bare gøy, husker han.

Heldigvis for Swindell var Little klar for det og tok på seg rollen som kjærlighetsinteressen hans i videoen til «Some Habits».

“Det var første gang vi virkelig fikk tilbringe mer enn 10 minutter sammen og hang sammen. Ja, på en måte som en første date,” sa han.

Paret debuterte på den røde løperen på den 56. årlige CMA Awards, og etter å ha snudd hodet under deres ankomst, snakket Swindell med Taste Of Country Nights om å ta med Little.

“Jeg er spent, dette er vår første sammen,” forklarte Swindell.

COLE SWINDELL, CaOURTNEY LITTLE; Bilde med tillatelse ABC
COLE SWINDELL, CaOURTNEY LITTLE; Bilde med tillatelse ABC

Han innrømmet senere at dette var det perfekte prisutdelingen for Courtney Little å være vitne til, da han ikke bare opptrådte, men også ble nominert til flere priser.

“Jeg kan ikke forestille meg en bedre første for henne å se,” la Swindell til.

Dette er en stor uke for Cole Swindell. Han ble nylig med Thomas Rhett for åpningen av Home Team Tour 23, og senere denne uken skal han opptre på 58th Academy of Country Music Awards.

Cole Swindell; Foto av Andrew Wendowski
Cole Swindell; Foto av Andrew Wendowski

Swindell er en førstegangs nominert ACM Awards i tre kategorier, inkludert Årets singel, Årets visuelle medier og Årets musikkbegivenhet, der han deler en nominasjon med sin samarbeidspartner og medartist Jo Dee Messina som mottok sin første nominasjon om 22 år.

Etter ACM Awards vil Swindell gå tilbake til veien for Home Team Tour 23 i Omaha, NE.

Skrevet av: admin

Rate it

0%