Musikk

Brad Paisley markerer 1 år krig i Ukraina med Volodymyr Zelenskyy

today24 februar 2023 44

Bakgrunn
share close

Brad Paisley bruker en sang for å markere ett år siden Russland invaderte Ukraina, som startet en pågående og ødeleggende krig mellom de to europeiske landene.

Countrymusikkartistens nye sang, «Same Here», har enkle akustiske gitarstrømmer mens han synger om vanlige menneskelige hendelser, inkludert trafikk, ser på solnedganger og tar en øl på en bar uansett hvor du er i verden. Sangen avsluttes med et innslag fra Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyy.

Zelenskyys stemme kommer inn på en innspilt telefonsamtale med Paisley. Den ukrainske lederen snakker med landsstjernen om at selv om de er i forskjellige land og snakker forskjellige språk, “setter de pris på de samme tingene.”

“På denne ettårsdagen for invasjonen, blir jeg minnet om måtene vi alle er så like på,” skrev Paisley på Instagram da han kunngjorde sangen.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Brad Paisley (@bradpaisley)

Hvorfor laget Brad låten ‘Same Here’?

«Same Here» er den første singelen fra Paisleys kommende album «Son of the Mountains».

Paisleys royalty for sangen vil bli donert til United24 for å hjelpe til med å bygge boliger til tusenvis av fordrevne ukrainere hvis hjem ble ødelagt i krigen, sa han til Associated Press.

West Virginia-innfødte skrev “Same Here” med Lee Thomas Miller og Dawes-frontmann Taylor Goldsmith.

“Det er bare ingen forskjeller,”

sa Paisley til Associated Press da han diskuterte sangen.

“Du kan sette oss på forskjellige steder med forskjellige flagg og forskjellige språk, men vi har så mange likheter.”

Under Zelenskyys del av «Same Here» snakker han om ønskene til folk i Ukraina og hva ukrainere er mest stolte av.

“Jeg tror vi setter pris på de samme tingene – barn, frihet, flagget vårt, soldatene våre, folket vårt. Den største skatten vi har. Og venner. Og vi er stolte av hæren vår som forsvarer vår frihet og vil forsvare livene våre.” Zelenskyy forteller til Paisley.

Paisley trodde det ville være en lang sjanse å ha direkte involvering av Zelenskyy, som har reist verden rundt og talsmann for Ukrainas militære og gjenopprettingsarbeid, på “Same Here”, men musikeren sa at han ikke bare meldte seg på det, han også foreslått endringer i musikkproduksjonsprosessen.

“Jeg tror (Zelenskyy) forstår at kunst er hvordan du når flest mennesker, spesielt i hjertet,” sa Paisley. “Han kan holde så mange taler han kan holde, men det er mye lettere å høre noe med en melodi kanskje.”

Skrevet av: admin

Rate it

0%