Fremhevet

Sam Hunt deler filmisk bilde for sin nye singel ‘Outskirts’

today7 mai 2023 33

Bakgrunn
share close

Videoen kommer i forkant av den kommende Hunts “Summer On The Outskirts”-turné som er under ferdigstillelse.

“Men snart jeg kommer ut her i utkanten / jeg skulle ønske jeg løp forbi huset ditt først,” synger countrystjernen Sam Hunt i den nye videoen til sin siste sang, “Outskirts.”

Det visuelle til “Outskirts” gjenspeiler følelsene til teksten, der Hunt reflekterer at selv om han kan distrahere seg selv i byen, bringer det tilbake alle minnene hans om en tidligere flamme å være tilbake i en liten by.

Regissert av Tim Mattia, deler en pressemelding at videoen “fanger en ‘dag i livet’ på hovedgaten i en landlig by. Vist gjennom øynene til en lastebilsjåfør som passerer gjennom, fanger videoen hjerteslagene til en liten by mens sjåføren tar inn alle karakterene fra og hendelsene som utspiller seg i løpet av dagen.» Videoen skjærer også mellom bilder av Hunt og bandet hans som fremfører sangen på et lager.

“Outskirts” er det siste tilbudet fra den multi-platina-selgende artisten, skrevet av Hunt med Zach Crowell, Jerry Flowers og Josh Osborne. Sangen gir navnet sitt til Sams kommende «Summer On The Outskirts» -turné , som starter 6. juli i Hartford, Connecticut og fortsetter over hele landet med stopp i Atlanta, Boston, Dallas, Detroit, Mountain View, New York City, Orange Beach , Raleigh og St. Louis.

For å snakke om prosessen med å skrive «Outskirts», besøkte Hunt Apple Music Country’s Today’s Country Radio med Kelleigh Bannen tidligere i år. “Jeg skrev fra perspektivet til en slags frittgående mann, enslig ungkar, som prøver å finne veien i verden,” forklarte han.

“Hvis jeg er fornøyd og glad og alt går bra, er jeg ikke nødvendigvis inspirert til å ta en gitar og skrive en sang … så jeg skrev ganske mye fra den andre fyrens perspektiv: hvis jeg hadde tatt den soloveien og valgt dette andre livet, hvordan ville det vært?»

Skrevet av: admin

Rate it

0%