Festival

Countryfestivalen Skjåk

today 29 juni 2023


Bakgrunn
share close

Det er stadig flere som sier det: Countryfestivalen i Skjåk er uten tvil landets flotteste arena for countryfestivaler.

Vi gjør i alle fall vårt beste for at et voksent, musikkinteressert publikum skal få en langweekend de aldri vil glemme.

Selv om festivalen har funnet sin form, kan dere være sikre på at det hele tiden blir arbeidet for å gjøre den enda bedre.

Alt for å tilfredsstille et voksent publikum med en felles interesse; Country & Western – både som musikk og livsstil!

 

Stedet der country høres og føles bare må oppleves.

Basisen er unik; låven, de flotte tømmerbygningene og den flotte naturen som omkranser arenaen. Festivalplassen fremstår i pakt med naturen, og med sine gamle hus fra først på 1900-tallet, bærer festivalen sitt renome med rette:

Det gamle våningshuset «Farmers Countrypub», er rendyrket når det gjelder god pubmusikk. Som det seg hør og bør, får du servert forfriskninger her.

Låven, «The Old Barn» er et kapittel for seg. Konseptet Back To The Fifties har uten tvil kommet for å bli. Her går vi tilbake til røttene og serverer tradisjonell bluegrass og hillbilly, med fele, mandolin, banjo og ståbass.
Kort sagt; her er det låvedans for alle penga, og dere som har vært her tidligere, vet at selv uttrykket «hæla i taket» blir for beskjedent i denne sammenhengen.

Hovedscenen på arenaen er bygget i westernstil.

På toppen, Green Hills, har vi dagscenen, egen linedance-platting, stands og et nytt, stort kjøkken. På Green Hills får du servert forfriskninger og real mat for Cowboys & Cowgirls.


Detaljer
Begynn 29 juni 2023 H 00:00
Slutt 2 juli 2023 H 23:59
Link https://countrynorway.com/
Rate it
0%