Festival

Countryfestivalen Seljord

today 26 juli 2023my_locationDyrskuplassen


Bakgrunn
share close

Publikummet på Countryfestivalen kan glede seg til gjensyn med bl.a. Rotlaus, Vassendgutane, Gunslingers, Byting og Åsmund Åmli band når den 23. countryfestivalen går av stabelen neste sommer. Dette er store publikumsfavoritter som lager perfekt stemning på Nordens største Countryfestival. Og i løpet av kort tid slipper vi enda en stor artist som vi gleder oss stort til å presentere!

Norges beste festivalcamp
På en av landets best tilrettelagte festivalcamper er det et fantastisk liv! Vi har egne områder for både ung og eldre ungdom, for amcar og for de som ønsker litt mer ro etter dagens opplevelser. Her er det et helt unikt folkeliv og det er mange som skaper vennskap for livet.

Festivalene ble i 2022 besøkt av tusenvis av gjester som var svært tilfredse med å være tilbake på festival i Seljord. Vi har opplevd et overveldende antall publikummere som har meldt tilbake til oss om fantastiske opplevelser i Seljord denne sommeren. Vi jobber kontinuerlig for å skape gode festivaler i Seljord, både med tanke på artister og annet innhold. Også har vi kanskje Norges beste festivalcamp! Det er fantastisk å være tilbake, og vi gleder oss enormt til neste sommer, sier leder for Seljordfestivalen og Countryfestivalen Yvonne Eilefstjønn.

Countryfestivalen arrangeres 26.-30. juli 2023


Detaljer
Begynn 26 juli 2023 H 00:00
Slutt 30 juli 2023 H 23:59
Sted Dyrskuplassen
Adresse Dyrskuplassen, 3840 Seljord
Telefon +47 350 55 164
Rate it

SAVNER DU NOEN MELODIER?

Vennligst skriv litt mer...

0%