Nyheter

Parker McCollum nyter en “ekte fan”-opplevelse på Miranda Lamberts Las Vegas-show: “Absolutt bemerkelsesverdig ytelse”

today23 juli 2023 14

Bakgrunn
share close

McCollum kjøpte sin egen billett til Lamberts Las Vegas-residens og nøt hvert minutt.

Parker McCollum viser sin støtte til Miranda Lambert i kjølvannet av den nylige kontroversen rundt hennes opphold i Las Vegas.

McCollum tok til Instagram for å avsløre at han likte en kveld på Lamberts Velvet Rodeo The Las Vegas Residency, og i stedet for å bruke kjendisstatusen sin for å komme inn i showet, kjøpte han en billett og så på fra publikum.

En Trofast Fan

“Så Miranda Lamberts show i Vegas i kveld. Kjøpte en billett, gikk inn gjennom fronten og likte showet som en ekte fan. Kjøpte til og med varer,» delte han.

Han fortsatte med å berømme sin andre Texas-innfødte for hennes showmanship, og la til: “Helt bemerkelsesverdig ytelse. Og en enda bedre person. Fortjener ingenting annet enn respekt.”

Lambert forlot internett splittet denne uken etter at en video dukket opp av henne som ropte ut en gruppe kvinner for å ta bilder på showet hennes.

Hun stoppet sin oppriktige opptreden av «Tin Man» på Bakkt Theatre på Planet Hollywood Casino lørdag kveld (15. juli) og sa: «Jeg stopper her et øyeblikk, jeg beklager,» sa Lambert og ba pianisten om å slutte å spille melodien. Hun fortalte så publikum, “disse jentene [her oppe] er bekymret for selfien deres og ikke lytter til sangen. Det irriterer meg litt. Beklager, jeg liker det ikke. I det hele tatt. Vi er her for å høre litt countrymusikk i kveld. Jeg synger litt countrymusikk.»

Lambert spurte så publikum: “Skal vi begynne på nytt?” før hun startet fremføringen av «Tin Man» på nytt.

Det er ingen overraskelse at Parker McCollum kom til Miranda Lamberts forsvar. Han er en langvarig fan av Lambert og har tidligere kalt henne “Dolly [Parton] i vår tid.”

I et intervju med Taste of Country Nights forklarte Parker McCollum: «Jeg kaller henne Dolly Parton i min generasjon. Jeg synes hun er et fantastisk talent. Og så å bli kjent med henne, hun er en så vanlig, vanlig person når du er rundt henne. Du ville aldri vite at hun er en superstjerne.»

Medforfattere
De innfødte i Texas har hatt muligheten til å bli kjent med hverandre gjennom samarbeidet de siste årene. I 2020, under Lamberts Wildcard Tour, hadde McCollum sjansen til å åpne for henne på forskjellige datoer. Paret slo seg senere sammen for å skrive et spor på McCollums store debutalbum, Gold Chain Cowboy. De jobbet sammen på forfatterrommet og skrev sammen den inderlige singelen «Falling Apart».

Mens han turnerte med «If I Was A Cowboy»-sangeren, husket McCollum det beste rådet han fikk fra Lambert.

“Hun har på en måte denne måten å virke ekstremt normal på mens hun fortsatt er en mega superstjerne,” sa McCollum til ET Canada.

“Jeg har ikke vært rundt massevis av slike mennesker før jeg var på veien med henne for noen show. Husk alltid å være veldig, veldig søt mot folk. Jeg kan huske at hun sa det.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dolly Parton (@dollyparton)

 

I tillegg, i mars 2022, sjokkerte Lambert McCollum foran 57th Academy Of Country Music Awards da hun overrasket ham med nyheten om at han ble kåret til ACM New Male Artist Of The Year.

På tur nå
Parker McCollum er midt i å fremføre hovedoppvisninger mellom å tjene som support på Morgan Wallens One Night At A Time World Tour. Han vil også gjøre flere opptredener på kommende festivaler, inkludert Night In The Country, Country Fan Fest, Headwaters Country Jam, Watershed Festival og mer.

Parker McCollum; Foto av Chris Kleinmeier

I mellomtiden feirer Miranda Lambert nesten to tiår som countrymusikk-superstjerne med en karrierespennende settliste i Sin City med sitt Velvet Rodeo Las Vegas Residency på Bakkt Theatre på Planet Hollywood, tidligere kjent som Zappos Theatre.

Lamberts show er en 90-minutters feiring av artisteriet hennes som inneholder låter fra hele diskografien hennes fra debutalbumet hennes, Kerosene, til hennes nåværende prosjekt, Palomino.

«If I Was A Cowboy»-sangerens residency startet 23. september 2022, og er foreløpig satt til å vare ut desember i år.

Miranda Lambert; Foto av Tyler Conrad

Skrevet av: admin

Rate it

0%