Nyheter

Kelly Clarkson Covrer Taylor Swift “Better Man Is Super Country”

today24 januar 2023 33

Bakgrunn
share close

Kelly Clarkson satte sitt preg på en sang Taylor Swift en gang skrev for en gruppe countryhitmakere. Talkshowverten dekket «Better Man (Taylor’s Version)» denne uken.

“Better Man” var en hitlåt for Little Big Town i 2016, med Taylor Swift som sa veldig lite om soloskrivingen hennes på den tiden. Alt countrykvartetten sa den gang var at megastjernen sendte den til dem, og de var ivrige etter å spille den inn. Det hadde blitt en trippel-platinasertifisert nr. 1-hit for Karen Fairchild og selskapet.

 
Clarksons forkortede versjon av sangen forblir tro mot det originale arrangementet. Kledd i en Dallas Cowboys-fotballtrøye, den originale American Idol og hyppige The Voice-trener slår ut den hjertesorgssangen som om Swift hadde skrevet den til henne.

Det er en svulmende ytelse som viser Clarksons kraft og rekkevidde.

Swifts versjon av den Grammy-vinnende sangen etterligner også Little Big Towns, selv om hennes er mer organisk enn man kan forvente av en popstjerne. The Red (Taylor’s Versjon)-albumet var hennes andre nyinnspilling av eldre studioalbum som opprinnelig ble gitt ut mens hun var på Big Machine Records. Det originale prosjektet droppet i 2012 og inkluderte ikke denne sangen.

Kelly Clarkson velger ofte countrysanger for Kellyoke-innslaget, som blant annet Sanger av Chris Stapleton, Ronnie Milsap og Blake Shelton har blitt dekket de siste ukene.

Skrevet av: Countryradio Teamet

Rate it

0%