Nyheter

Carrie Underwood deler sine hemmeligheter for å holde seg i form på tur

today8 mars 2024 1

Bakgrunn
share close

Carrie Underwood elsker alt om trening

Carrie Underwood elsker å trene. Hun jobber hardt i treningsstudioet for å opprettholde sin form. Men på toppen av det får hun bare en god følelse av å trene!

Underwood snakker ofte om sin kjærlighet til fitness på sosiale medier. Hun har til og med sin egen treningsapp, fit52, og hadde en gang sin egen serie med treningsklær, CALIA by Carrie. Selv om hun ikke lenger er tilknyttet merket, eksisterer det fortsatt.

Hver gang Underwood ser en morsom treningsutfordring dukke opp på sosiale medier, prøver hun det selv. I 2020 delte hun en video av en “duett” av plankeutfordringen på TikTok som siden har fått over 5,7 millioner visninger.

Underwood prøvde en annen treningsutfordring i oktober 2021. Videoen viser henne i en serie intense bevegelser … og hun fikk alt til å se enkelt ut som det kunne være.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Carrie Underwood (@carrieunderwood)

Naturligvis vil fans vite Underwoods treningshemmeligheter. De er spesielt nysgjerrige på hvordan hun holder seg i form mens hun er på tur. Tross alt er turlivet ekstremt travelt. I tillegg har Underwood ikke tilgang til hjemmetreningsstudioet sitt når hun er ute på veien eller opptrer for sitt opphold i Vegas .

Men Underwood har funnet ut hvordan hun kan opprettholde treningsregimet sitt på turné. Hun delte sine hemmeligheter under et intervju med PEOPLE .

Hvordan holder Carrie Underwood seg i form når hun er på turné?

For det første føler Underwood at det faktisk er LETTERE for henne å holde seg i form på veien. Som hun forklarte:

“ Når jeg er hjemme, føler jeg at jeg er mor-ing det. Jeg vasker, pakker maten, jeg rydder alltid , sa hun. Underwood deler to sønner med mannen sin, Mike Fisher.

Hun fortsatte:

«Så når jeg er på veien og bor på en buss eller på et hotellrom, trenger jeg ikke å gjøre alt det, så det frigjør litt tid. Timeplanen min er fortsatt veldig regulert, og det er alt dette jeg gjør, men morgenene mine er litt mer fleksible.»

Når det kommer til å trene på turné, har Underwood en ” få det til å skje, men det kan skje ” sinnstilstand. Hun er sterkt avhengig av fit52 når hun ikke har mye plass, tid eller utstyr:

“Du må omgås mye,” sa hun. «Vi har en app som heter fit52 som jeg er glad for å ha i lommen på telefonen. Så noen kan liksom fortelle meg hva jeg skal gjøre med minimalt med utstyr fordi det avhenger av hvilket hotell vi er på, eller hva vi må jobbe med. Vi får det bare til når det kan skje og hvordan det kan skje.”

Klart det fungerer for Underwood, fordi hun er i fantastisk form. Du kan se en av kroppsvektsøktene hennes i videoen nedenfor. Det er ikke nødvendig med utstyr, og det er bare fem minutter langt!

 

Skrevet av: admin

Rate it

0%